• 1 z 4
 

Thunderobot G20 054666

Neohodnotené
 

Kompatibilita s konzolmi, PC, Android TV, TVBOX / Možnosť nastavenie inteziru vybrovania

Dostupnosť Skladom (5 ks)
Môžeme doručiť do
13.05.2024
€24,99
€20,83 bez DPH
   
Kód tovaru PLU7532
Značka Thunderobot
Kategória Gamepady
 

Bezdrôtový ovládač/gamepad Thunderobot G20 čierny

 

Model ovládača G20 kombinuje množstvo funkcií s jedinečným dizajnom. Jeho joysticky s gumenou, textúrovanou úpravou zaisťujú pevné uchopenie a tlačidlo TURBO umožňuje viacnásobné opakovanie zvolenej akcie. Je vybavený tlačidlami D-pad, tlačidlami ABXY a doplnkovými funkciami ako HOME, TURBO, START a SELECT a umožňuje nastaviť intenzitu vibrácií a vzdialenosť vychýlenia joysticku. Bezproblémová kompatibilita s rôznymi zariadeniami – od konzol, cez Android TV Box, Steam, až po počítače a notebooky – ho robí pripraveným na hranie ihneď po pripojení. S ohľadom na užívateľský komfort bol G20 vyrobený z vysoko kvalitných materiálov, kombinujúcich odolnosť s elegantnými detailmi, akými sú napríklad modré žiariace prvky. Ergonomický dizajn zaručuje herné potešenie a žiadne nepohodlie ani počas dlhých sedení.

 

Keys

 

Joysticky majú gumenú textúrovanú povrchovú úpravu, ktorá zabraňuje skĺznutiu vašich palcov. Ovládač je vybavený tlačidlami D-pad a ABXY a doplnkovými prvkami: HOME, TURBO, START a SELECT. Tlačidlo TURBO umožňuje opakovanie akcie viackrát. G20 vám dáva možnosť zvoliť intenzitu vibrácií na 0 %, 30 %, 70 %, 100 %. Joysticky si tiež môžete nastaviť a zvoliť si vzdialenosť ich vychýlenia od stredu, skrátiť alebo predĺžiť, a tiež nahradiť ľavý joystick a D-pad funkciami. 

 

Vysoká kompatibilita

 

Ovládač funguje s mnohými zariadeniami, vrátane stolných konzol, prenosných konzol, Android TV Box, Steam, počítačov a notebookov. Po pripojení je okamžite pripravený začať hrať bez potreby akejkoľvek konfigurácie.

 

Ergonómia a kvalita

 

Ovládač bol navrhnutý s dôrazom na detail so zameraním na kvalitu materiálov a ergonómiu. Použitý bol odolný plast kombinovaný s gumou a svietiacimi prvkami, čo mu dodáva jemný, no rafinovaný vzhľad. Model G20 zaisťuje pohodlie pri hraní a eliminuje pocit nepohodlia v rukách. Podložka sa vyznačuje minimalistickým vzhľadom a eleganciou dosiahnutou vďaka drsným, lesklým a modro svietiacim prvkom. 

 

Nastavte obsah

Kontrolér x 1 

Návod x 1 

Kábel x 1 

 

Takže Thunderrobot
Model G20
Farba čierna
Rozmery 155 x 103 x 65 mm
Váhy 183 g
Dĺžka kábla 2 m
Farba Čierna
Platforma Viacplatformová
Požadované vlastnosti Vibrácie

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: