• 1 z 3
 

Microsoft Xbox Series Wireless Controller QAT-00002

Neohodnotené
 

Inovovaný design, nový hybridný smerový ovládač, vytvarovaný povrch, kompatibilita s rozličnými zariadeniami, toto je ORIGINÁLNY OVLÁDAČ XBOX.

Dostupnosť Vypredané
€59,99
€49,99 bez DPH
Kód tovaru PLU8267
Značka Microsoft
Kategória Gamepady
Položka bola vypredaná...
 

opis produktu

Inovovaný design, nový hybridný smerový ovládač, vytvarovaný povrch, kompatibilita s rozličnými zariadeniami. Tento bezdrôtový ovládač sa stane neodmysliteľnou súčasťou výbavy každého hráča. Sprostredkuje maximálnu presnosť, prispôsobivosť i komfort. Môžete ho používať s hernými konzolami Xbox Series X a Xbox One, počítačmi s operačným systémom Windows 10 i so zariadeniami obsahujúcimi Android a iOS. Ak sa radi delíte o svoje herné skóre, máte k dispozícii inovatívne tlačidlo na rýchle zdieľanie.

Dokonalý zážitok z hry

Patrí hranie k vašim vášňam? V takom prípade si nenechajte ujsť bezdrôtový ovládač pre série Xbox Series a Xbox One, ktorý túto zábavu posunie do celkom inej dimenzie. Prístroj vyniká zdokonaleným designomprecíznym spracovaním a vytvarovaným povrchom. Spoľahnite sa na pohodlné ovládanie aj pri nekonečných večerných herných maratónoch.

Dokonalý zážitok z hry

Maximálna presnosť

Výrobca ovládač neinovoval iba v oblasti pohodlného používania, ale aj samotného ovládania. Špeciálny textúrovaný úchop na tlačidlách umožní maximálnu presnosť pri pohyboch, hybridný smerový ovládač zasa pomôže pri zameraní cieľa. Bez ohľadu na to, aký typ hier máte najradšej, s týmto ovládačom sa rozhodne nestratíte.

Maximálna presnosť

Komunikujte s priateľmi

Radi sa delíte o svoje dojmy a herné skóre? Vyskúšajte tlačidlo na chle zdieľanie a ukážte okoliu zábery obrazovky alebo nahrávky. Vaši priatelia, fanúšikovia na sociálnych sieťach či spoluhráči sa ihneď dozvedia, kam ste sa v hre posunuli.

Komunikujte s priateľmi

Hra bez obmedzení

Bezdrôtový ovládač vyniká kompatibilitou s inými zariadeniami. Primárne je určený pre Xbox Series X, Xbox Series S a Xbox One. Vďaka technológii Xbox Wireless a Bluetooth ho však prepojíte aj s počítačom s operačným systémom Windows 10 alebo prístrojmi obsahujúcimi Android a iOS.

Hra bez obmedzení
Farba čierny
Platforma PC, xbox, tablet
Požadované vlastnosti Vibrácie
Prenos signálu Bezdrôtové

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: