• 1 z 20
 

Medion S15447 30030885

Neohodnotené
 

Intel® Core™  i7-10510U / 16GB DDR4/ 512GB SSD NVMe/ Intel UHD Graphics/ 15.6" FHD IPS

Dostupnosť Skladom (4 ks)
Môžeme doručiť do
03.05.2024
Bežná cena €799
Ušetríte €350 (–43 %)
€449
€374,17 bez DPH
   
Kód tovaru PLU0091
Značka Medion
Kategória Notebooky
Záruka 2 roky
 
► Pracovný super výkon v hliníku 
► 15.6" LED 1920×1080 IPS 
Intel® Core™  i7-10510U (1,80 GHz, až 4,90 GHz, 4 jadrá, 8 vlákien)
► RAM 16 GB DDR4 
► Intel UHD Graphics (integrovaná) 
► PCIe SSD 512 GB NVMe 
► Windows 11 Home 
► Wi-Fi 6 AX201, Bluetooth 5.0, HD webkamera, USB-C 3.2 Gen 1 (s funkciou DisplayPortu), 2x USB 3.2 gen.1, 1x USB 2.0, HDMI, čítačka kariet,  podsvietená klávesnica väčších rozmerov  BEZ NUMPAD časti!,  




Odporúčame využívať na:
      


Výkonný notebook pre tých, čo neradi "čakajú". Vysokokvalitné spracovanie šasi z hliníka a vysokokontrastný IPS displej zaručia prémiovú kvalitu!
Netradične široká klávesnica zaručuje veľmi pohodlné rozloženie prstov a strojové písanie. Táto široká klávesnica si však zapríčinila, že sa už nezmestila numerická časť, čo je jediné negatívum...

PARAMETRE


  


 

MEDION je značka, ktorá sa predovšetkým zameriava na vysokú kvalitu svojich produktov so zameraním na čo najlepšiu možnú zákaznícku skúsenosť a dlhú životnosť a to všetko za férovú cenu.
Spoločnosť s hlavným vedením v Nemecku bola založená vo Veľkej Británii je súčasťou technologického giganta vo výpočtovej technike značky Lenovo.

 

Tenký výkonný notebook s funkciou expresného nabíjania

Header_S15447_i7-10_Shop_1280x320_EN.jpg

 

Výkon

MEDION® AKOYA® S15447 vám poskytuje najlepší výkon v kompaktnej forme. Mimoriadne tenký a ľahký notebook sa ľahko zmestí do každého batohu a so svojím elegantným hliníkovým krytom vyzerá skvele - bez ohľadu na to, kde sa nachádzate. Práca vo vlaku, výskum na univerzite alebo relax v parku: MEDION® AKOYA® S15447 je vhodný pre širokú škálu úloh s výkonným výpočtovým výkonom procesora Intel® Core™ a poskytuje obsah na 15,6-palcovom displeji v brilantné rozlíšenie Full HD.Úprava obrázkov je rovnako príjemná ako online streamovanie. Veľká úložná kapacita tiež zaisťuje, že vaše najdôležitejšie dáta budete mať vždy pri sebe.

 

Procesor Intel® Core™ i7

Jednoducho viac sily

Špičkový výkon, špičková efektivita, špičkové zabezpečenie – procesor Intel Core i7 od Intelu desiatej generácie je jednoducho top! Využite plné výkonové rezervy tohto napájacieho zdroja pre bleskovo rýchly multitasking, brilantne plynulé online streamovanie v rozlíšení 4K alebo súčasné hranie v dobrej kvalite. Bez ohľadu na to, čo plánujete robiť, tento procesor vám ponúka najlepší možný výkon a najnovšie technológie.

39,5 cm (15,6") displej FHD s technológiou IPS

Dokonalá brilantnosť a jasnosť

Obrazovka Full HD ostrá ako žiletka zobrazuje filmy, hry a ďalšie aplikácie s dokonalou brilantnosťou a čistotou.Technológia IPS poskytuje takmer neobmedzený pozorovací uhol – aj keď sa na displej pozriete zboku alebo zhora, stále vidíte brilantný a vysoko kontrastný obraz.

 

512 GB SSD

Rýchlejšie vďaka technológii SSD

Pevný disk SSD s pamäťou 512 GB je mimoriadne rýchly a zrýchli váš systém skrátením času spustenia a načítania programov. Môžete teda začať ihneď po zapnutí počítača alebo kliknutí na ikonu programu.

 

16 GB pamäte DDR4

Vysoko kvalitná pamäť

Vďaka vyššej frekvencii hodín pracuje systémová DDR4 RAM oveľa rýchlejšie a zrýchľuje časy načítania vašich programov. Hlavná pamäť DDR4 zároveň šetrí energiu prostredníctvom nižšieho napätia a je výrazne efektívnejšia.

 

Intel® Wireless®-AC9462 s funkciou Bluetooth®

Zábava pri surfovaní v celom byte      

Moderný štandard WiFi AC je dokonalý, ak používate streamovacie služby a chcete si vychutnať svoje obľúbené filmy v celom dome. Bezdrôtový prenos dát je obzvlášť efektívny a ponúka vyššiu rýchlosť a lepší dosah. Bez ohľadu na to, či nahrávate alebo sťahujete obrázky, hudbu a filmy: všetko je rýchlejšie vďaka WLAN AC.

Slovné označenie a logá Bluetooth® sú registrované ochranné známky spoločnosti Bluetooth SIG, Inc. a akékoľvek použitie týchto značiek spoločnosťou Lenovo/MEDION® je na základe licencie. Ostatné ochranné známky a obchodné názvy sú majetkom ich príslušných vlastníkov.

 

Zvuk vo vysokom rozlíšení s 2 reproduktormi

Dolby® Audio™
Spoľahlivá technológia Dolby® Audio™ zaisťuje všestranný harmonický zvuk. Hlasy sú zvýraznené pre lepšie pochopenie. Celková hlasitosť sa zvýši bez skreslenia zvuku – bez ohľadu na to, či zvukovú stopu reprodukujete cez slúchadlá alebo notebook. Virtuálny priestorový zvuk ponúka intenzívny zážitok z počúvania a vďaka rozšírenému zvukovému spektru zažijete hudbu, filmy a seriály podrobnejšie ako kedykoľvek predtým.

Dolby je registrovaná ochranná známka spoločnosti Dolby Laboratories.

S ľahkosťou

Dostupný kedykoľvek a kdekoľvek - S týmto notebookom vám a vašim blízkym nič nestojí v ceste a vaši kolegovia sú tiež rýchlo pripojení. Vďaka integrovanej kamere môže vaša videokonferencia začať okamžite – bez ohľadu na to, kde sa nachádzate. Jednoducho si stiahnite požadovaný softvér a prineste si svoj každodenný život domov!

 

Jedinečná funkcia rýchleho nabíjania

Rýchlejšie pripravené na použitie

Vďaka technológii rýchleho nabíjania je tento notebook opäť fit v rekordnej rýchlosti. Batériu môžete nabiť z 0 na približne 80 percent len ​​za 60 minút. Strávte menej času čakaním na zásuvky a viac času s notebookom!

*Nabíja sa v režime vypnutia pomocou priloženého AC adaptéra. Čas nabíjania batérie sa líši v závislosti od nastavení, používania a ďalších faktorov.
 

Podsvietená klávesnica

Nech je svetlo

Aby ste neboli odkázaní na okolité svetlo, keď ste vonku, váš notebook má klávesnicu s integrovaným osvetlením: Jednotlivé klávesy sú dobre viditeľné aj v tme, aby ste mali vždy prehľad – bez ohľadu na to, či ste používanie notebooku na prácu alebo zábavu.

 

Extrémne úzky rám displeja

Elegantná obrazovka

Hľadáte notebook, ktorý je štýlový a zároveň mobilný? Tento notebook vám ponúka oboje vďaka svojmu takzvanému tenkému rámu! Mimoriadne úzky rám dodáva notebooku elegantný vzhľad a umožňuje brilantnému displeju, aby sa ešte lepšie uplatnil.

 

Vysoko kvalitný hliník

Stabilný a odolný

Nechajte sa inšpirovať štýlovým notebookom s elegantným hliníkovým krytom. Vďaka vysokej kvalite materiálu je obzvlášť odolný a pevný. Neuspokojte sa s menej!

* Plastový rám displeja.

 Rozmery:
Šírka: 360 mm;
 Výška: 17,9 mm; Dľzka: 244 mm; Hmotnosť: 1,8 kg

 

Druh grafickej karty Integrovaná karta
Frekvencia procesoru (?) 4.9 GHz
Grafická karta Intel UHD Graphics
Hmotnosť 1.80 kg
Kapacita SSD 512 GB
Operačný systém Windows 11 Home
Počet jadier procesora 4
Požadované vlastnosti SSD, Vstavaná webkamera, Podsvietená klávesnica, USB 3.0, Ultrabook, Bluetooth, Matný displej, Čítačka pamäťových kariet, HDMI, IPS displej, Extra odolný
Procesor (?) Intel Core i7
Rozlíšenie displeja 1920 x 1080
Uhlopriečka displeja (?) 15.6 palce
Veľkosť operačnej pamäte 16 GB
Veľkosť pevného disku 512 GB
Výdrž batérie (?) 5 hodín

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: