• 1 z 13
 

MEDION® AKOYA® S17402 30028342

Neohodnotené
 

Pentium Gold 5405U / 8GB DDR4/ 256GB PCIe M.2 / UHD Graphics/ 17.3" FHD IPS 72% NTSC

Dostupnosť Skladom (2 ks)
Môžeme doručiť do
07.05.2024
Bežná cena €499
Ušetríte €100 (–20 %)
€399
€332,50 bez DPH
   
Kód tovaru PLU0058
Značka Medion
Kategória Notebooky
Záruka 2 roky
 
 Slušný základ v hliníku stvorený na Filmy 

17.3" FHD IPS 1920×1080 72% NTSC 
Intel Pentium Gold 5405U (2-jadro / 4 -vlákna) 2.30 GHz 
RAM 8 GB DDR4 
Intel UHD Graphics 8th gen 
256 NVMe PCIe ssd 
Windows 11 Home 
Wi-Fi AC-9462, Bluetooth 5.0, HD webkamera, 1x USB 3.2 Gen1 Typ-C s možnosťou DisplayPortu, 1 x USB 3.2 Gen1 Typ-A, 1 x USB 2.0, 1x HDMI, 1x 3.5 mm kombinovaný jack, čítačka SD kariet, podsvietená klávesnica  
 Rozmery:
399 mm x 18,45 mm x 266 mm / 2.20 kg



UŽ LEN ZAPNÚŤ A POUŽÍVAŤ!


Odporúčame využívať na:
         


 


 

MEDION je značka, ktorá sa predovšetkým zameriava na vysokú kvalitu svojich produktov so zameraním na čo najlepšiu možnú zákaznícku skúsenosť a dlhú životnosť a to všetko za férovú cenu.
Spoločnosť s hlavným vedením v Nemecku bola založená vo Veľkej Británii je súčasťou technologického giganta vo výpočtovej technike značky Lenovo.


43,9 cm (17,3") notebook MEDION® AKOYA® S17402

Pripravený na budúcnosť
MEDION AKOYA S17402 kombinuje výkon s maximálnou mobilitou, aby ste mohli pohodlne surfovať na internete alebo produktívne pracovať. Vychutnajte si výhody generácie procesorov Intel® a využite kombináciu procesora Intel® Pentium® 5405U, veľkoryso vybavenej pamäte RAM a bleskurýchleho SSD s 256 GB pamäte, ktorý je optimalizovaný pre rýchlu prácu a flexibilný pôžitok z médií. na ceste. Napokon, sieťová karta Intel® AC9462 vám umožňuje prístup k sieti WLAN odkiaľkoľvek.

Procesor Intel® Pentium® Gold

Pôsobivý výkon pre prácu aj zábavu

Procesor Intel® Pentium® Gold ponúka skvelý výkon pre každodenné úlohy, ale aj pre jednoduchú úpravu fotografií a videí, plynulý multitasking a dokonca prehrávanie 4K médií za presvedčivú cenu. Získajte rýchly výpočtový výkon s novým počítačom s procesorom Intel® Pentium® Gold.

43,9 cm (17,3") displej FHD s technológiou IPS

Dokonalá brilantnosť a jasnosť

Svoje seriály, filmy a hry môžete zažiť na obrazovke Full HD v maximálnej kvalite s rozlíšením 1 920 x 1 080 pixelov. Bohaté farby a jasné kontrasty urobia z obsahu domáceho kina potešenie a tiež nechajú vašu zbierku fotografií zažiariť.

 

256 GB SSD

Rýchlejšie vďaka technológii SSD  

Pevný disk SSD s pamäťou 256 GB je mimoriadne rýchly a zrýchli váš systém skrátením času spustenia a načítania programov. Môžete teda začať ihneď po zapnutí počítača alebo kliknutí na ikonu programu.

 
 
 

8 GB pamäte DDR4

Vysoko kvalitná pamäť

Vďaka vyššej frekvencii hodín pracuje systémová DDR4 RAM oveľa rýchlejšie a zrýchľuje časy načítania vašich programov. Hlavná pamäť DDR4 zároveň šetrí energiu prostredníctvom nižšieho napätia a je výrazne efektívnejšia.

 

Zvuk vo vysokom rozlíšení s 2 reproduktormi

Dolby® Audio™
Spoľahlivá technológia Dolby® Audio™ zaisťuje všestranný harmonický zvuk. Hlasy sú zvýraznené pre lepšie pochopenie. Celková hlasitosť sa zvýši bez skreslenia zvuku - bez ohľadu na to, či prehrávate zvukovú stopu cez slúchadlá alebo notebook. Virtuálny priestorový zvuk ponúka intenzívny zážitok z počúvania a vďaka rozšírenému zvukovému spektru zažijete hudbu, filmy a seriály podrobnejšie ako kedykoľvek predtým.

Dolby je registrovaná ochranná známka spoločnosti Dolby Laboratories.

Intel® Wireless®-AC9462 s funkciou Bluetooth®

Zábava pri surfovaní v celom byte      

Moderný štandard WiFi AC je dokonalý, ak používate streamovacie služby a chcete si vychutnať svoje obľúbené filmy v celom dome. Bezdrôtový prenos dát je obzvlášť efektívny a ponúka vyššiu rýchlosť a lepší dosah. Bez ohľadu na to, či nahrávate alebo sťahujete obrázky, hudbu a filmy: všetko je rýchlejšie vďaka WLAN AC.

Slovné označenie a logá Bluetooth® sú registrované ochranné známky spoločnosti Bluetooth SIG, Inc. a akékoľvek použitie týchto značiek spoločnosťou Lenovo/MEDION® je na základe licencie. Ostatné ochranné známky a obchodné názvy sú majetkom ich príslušných vlastníkov.

 

S ľahkosťou

Dostupný kedykoľvek a kdekoľvek - S týmto notebookom vám a vašim blízkym nič nestojí v ceste a vaši kolegovia sú tiež rýchlo pripojení. Vďaka integrovanej kamere môže vaša videokonferencia začať okamžite – bez ohľadu na to, kde sa nachádzate. Jednoducho si stiahnite požadovaný softvér a prineste si svoj každodenný život domov!

 

Grafika Intel® UHD oživuje zábavu – dynamickú, plynulú a čistú.

Grafika Intel® UHD zaisťuje pôsobivý obraz na plynulom Ultra HD displeji. Sledujte, ako videá, obrázky a médiá ožívajú s dynamickou a plynulou čistotou. Ponorte sa priamo do detailnej úpravy fotografií a videa. Získajte vizuálny výkon, ktorý splní vaše očakávania.

 

Jedinečná funkcia rýchleho nabíjania

Rýchlejšie pripravené na použitie

Vďaka technológii rýchleho nabíjania je tento notebook opäť fit v rekordnej rýchlosti. Batériu môžete nabiť z 0 na približne 80 percent len ​​za 60 minút. Strávte menej času čakaním na zásuvky a viac času s notebookom!

*Nabíja sa v režime vypnutia pomocou priloženého AC adaptéra. Čas nabíjania batérie sa líši v závislosti od nastavení, používania a ďalších faktorov.
 

 
 

Extrémne úzky rám displeja

Elegantná obrazovka

Hľadáte notebook, ktorý je štýlový a zároveň mobilný? Tento notebook vám ponúka oboje vďaka svojmu takzvanému tenkému rámu! Mimoriadne úzky rám dodáva notebooku elegantný vzhľad a umožňuje brilantnému displeju, aby sa ešte lepšie uplatnil.

 

Tenký dizajn

Štíhly a vždy s vami      

Surfovanie, písanie, čítanie e-mailov, prezeranie obrázkov alebo sledovanie filmov na cestách je teraz ešte jednoduchšie: tenký notebook od MEDION má hrúbku len XX milimetrov a pohodlne sa zmestí do tašky alebo batohu. Takže ho máte vždy so sebou a môžete pracovať na cestách alebo si užívať voľný čas.

 

Vysoko kvalitný hliník

Stabilný a odolný

Nechajte sa inšpirovať štýlovým notebookom s elegantným hliníkovým krytom. Vďaka vysokej kvalite materiálu je obzvlášť odolný a pevný. Neuspokojte sa s menej!

* Plastový rám displeja.

 

Druh grafickej karty Integrovaná karta
Frekvencia procesoru (?) 2.3 GHz
Grafická karta Intel UHD Graphics
Hmotnosť 2.2 kg
Kapacita SSD 256 GB
Operačný systém Windows 11
Počet jadier procesora 2
Požadované vlastnosti SSD, Vstavaná webkamera, USB 3.0, Bluetooth, Matný displej, Čítačka pamäťových kariet, HDMI, Kovový, IPS displej
Procesor (?) Intel Pentium Gold
Rozlíšenie displeja 1920 x 1080
Typ panelu IPS
Uhlopriečka displeja (?) 17.3 palce
Veľkosť operačnej pamäte 8 GB
Výdrž batérie (?) 4 hodín

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: